Generelle oplysninger

Jagt online

DKWAI Hunting Gear
CVR. nr. 15055197
Sneden 26, 4683 Rønnede
mail@dkwai.dk
+ 45 56 72 07 04

Købsbetingelser

Alle indkøb hos DKWAI foretages i henhold til købeloven. Køberen er ansvarlig for varen efter at den er blevet modtaget, i henhold til aftale og købelov. Defekte varer skal hurtigst muligt rapporteres til DK WAI.

DK WAI yder 24 mdr. reklamationservice.

Når reklamationsfristen er udløbet, er sælgeren ikke længere forpligtet til at tage sig af nye fejl, der først opstår efter udløbet af fristen. Hvis du allerede har reklameret over en fejl inden for 24 mdr fristen, kan du reklamere igen, hvis samme fejl senere skulle vise sig – også selvom 24 mdr fristen nu er udløbet.

Hvis en vare viser sig at være mangelfuld, giver DKWAI dig mulighed for at vælge mellem flere løsninger.

Dine valgmuligheder er:

  • Du kan få manglen afhjulpet, fx få varen repareret
  • Du kan få varen byttet til en ny vare
  • Du kan få et afslag i prisen
  • Du kan få pengene tilbage – hæve købet

Betalingsbetingelser

Ved betaling med kreditkort bliver opkrævning først realiseret når produktet er ekspederet og forlader os. Med andre ord, vil du ikke blive opkrævet betaling, før varen er på vej mod dig. Betaling foregår via godkendt betalingssystem fra Quickpay og administreret af pbs.

Der kan betales med:

Levering

  1. Levering af småpakker (frankerede breve) sker med Postdanmark. Leveringstiden 5 hverdage.
  2. Levering af større pakker (over 250 g) sker med GLS til nærmeste Posthus/Postudlevering (49kr-89kr.)

Undtagelser er at varen ikke er på lager. I disse tilfælde vil en forlænget leveringstid blive kunden oplyst via mail. Leveringsbetingelser for onlinekøb foregår i henhold til købeloven.

Gratis afhentning

Du kan afhente dine vare og spare portoen, efter aftale med Dennis.

Tlf. 22 44 18 69

Vilkår for returnering af varer

I tilfælde af at du modtager en vare du ikke ønsker at beholde, er det påkrævet at du kontakter DK WAI senest 14 dage efter modtagelsen af pakken og derefter har du 14 dage yderligere til at returnere varen. Varen skal returneres til os i samme stand som ved modtagelsen, altså ubrugt, og i tilfælde af en forseglet originalindpakning, må denne ikke brydes. Hele beløbet refunderes, dog ikke din egen portoomkostning for tilbageforsendelsen. I tilfælde hvor varen er brugt eller på anden måde er beskadiget, så varen ikke kan videresælges til fuld pris, aftales et for begge parter rimeligt returbeløb. Mere om dine rettigheder findes i købeloven. Du har som kunde reklamationsret på 24 måneder.

Returadressen er:

DKWAI Hunting Gear

Sneden 26

4683 Rønnede 

Andet

Al handel på denne hjemmeside foregår på dansk. Du kan finde informationer om dine tidligere ordrer ved at logge ind på din profil (se øverst på websitet).

Hvis du skulle have yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på mail@dkwai.dk eller tlf. (+45) 56 72 07 04.