Vi har det bedste gåseudstyr du kan finde. Lokkekald, Lokkegæs, powerhunter, blinds og lærrige jagtfilm.

Udover gåsejagt, har vi alt i jagtudstyr du skal bruge til andejagt, kragejagt, duejagt, buejagt og rævejagt. Bueudstyr, Jagtbuer, Jagtfilm, lokkefugle, lokkegæs, lokkeænder og meget mere jagtudstyr til lave priser.

Vi har skabt dette firma på baggrund af vores store erfaring med gåsejagt og jagt i det hele taget og denne viden ønsker vi at give videre til vore kunder. Det er vores mål at have det bedste jagtudstyr til lave priser. Hos os kommer vores kunder altid først og vi forsøger altid at give den bedste service og hurtig levering.

Lokkefugle og lokkekald 

DK WAI har egen produktion af lokkefugle og lokkekald til gåsejagt og vi har ikke gået på kompromis med kvaliteten ! Vi handler med de bedste lokkegæs og lokkekald på markedet. Der er livs garanti på DK WAI´s produkter og vi er altid klar til at hjælpe Jer igang med at lære at kalde og bruge jagtudstyret korrekt, så I får mest muligt ud af jeres gåsejagt.

DK WAI levering

Vi har altid hurtig levering af alle vore produkter, hvis de er på lageret, og forsøger altid at yde den bedste service til vore kunder, både online og ved vore showroom (Kontakt os for en aftale) på tlf. 22 44 18 69 – 29 10 90 60

Dennis er født og opvokset sammen med sin bror i byen Wilmington i staten Delaware i USA og har fra 5 års alderen allerede gået på jagt med hjemmelavede slangebøsser, fælder og pusterør.

Dennis har sammen med sin bror Eric startet DK WAI i Danmark. Eric har valgt at gå egne veje og i dag drives DK WAI udelukkende af Dennis og Stefanie, som er Dennis yngste datter.

DK WAI har i samarbejde med Buck Gardner i USA udviklet og produceret gåsekald til det danske marked. DKWAI har senere udviklet lokkefugleserien SUPREME.

DK WAI prøver hele tiden at udvide deres viden om de forskellige jagtformer og hertil har buejagten været yderst interessant. Dennis har taget buetegn til både compound og langbuen. Langbuetegnet er der ikke mange der har i DK og derfor har vi med denne jagtform nye spændende projekter igang. Stefanie er i øvrigt også buejæger og assistere ved DKWAI’s mange projekter og arrangementer.

DK WAI er et firma der handler om at videregive vores passion, viden og ikke mindst erfaring om jagt og natur. Vi har udvalgt alle produkterne i vores webshop, efter at have testet dem og godkendt dem. Så der er altså ikke produkter i vores shop, som vi “bare” skal tjene penge på. Vi går meget op i at sælge det der virker !! Det er vores mål at hjælpe vore medjægere og os selv til at bevare gåsejagten, som jo har været truet, på grund af de mange anskydninger, på de intelligente og forsigtige fugle! Vi yder altid den bedste service vi kan og bruger meget tid på vore kunder og oplæring af både hagljagt men også buejagten.

Dennis Paulsen – Ejer af DK WAI Hunting Gear. Dennis driver forretningen sammen sin datter Stefanie.                            

Messer og Foredrag – Bestil DK WAI til foredrag eller mød os på diverse jagt messer og bliv inspireret og få gode tips og tilbud