Vi har det bedste gåseudstyr du kan finde. Lokkekald, Lokkegæs, powerhunter, blinds og lærrige jagtfilm.

Udover gåsejagt, har vi alt jagtudstyr du skal bruge til andejagt, kragejagt, duejagt, buejagt og rævejagt. Bueudstyr, Jagtbuer, Jagtfilm, lokkefugle, lokkegæs, lokkeænder og meget mere jagtudstyr til lave priser.

Vi har skabt dette firma på baggrund af vores store erfaring med gåsejagt og jagt i det hele taget og denne viden ønsker vi at give videre til vore kunder. Det er vores mål at have det bedste jagtudstyr til lave priser. Hos os kommer vores kunder altid først og vi forsøger altid at give den bedste service og hurtig levering.

Lokkefugle og lokkekald 

DK WAI har egen produktion af lokkefugle og lokkekald til gåsejagt og vi har ikke gået på kompromis med kvaliteten ! Vi handler med de bedste lokkegæs og lokkekald på markedet. Der er livs garanti på DK WAI´s produkter og vi er altid klar til at hjælpe Jer igang med at lære at kalde og bruge jagtudstyret korrekt, så I får mest muligt ud af jeres gåsejagt.

DK WAI levering

Vi har altid hurtig levering af alle vore produkter, hvis de er på lageret, og forsøger altid at yde den bedste service til vore kunder, både online og ved vore showroom i Rønnede 4683, sneden 26-28.

Eric og Dennis er født og opvokset i byen Wilmington i staten Delaware i USA og har fra 5 års alderen allerede gået på jagt med hjemmelavede slangebøsser, fælder og pusterør.

Storebror Eric siger om sig selv, at han altid har været lidt af en nørd når det kommer til jagt og natur. Eric kunne sidde i flere timer og studere dyrenes kald og måde at kommunikere med hinanden på. Efter flere års undersøgelser begyndte Eric nu at kunne kommunikere med flere arter uden kalderedskaber. Igennem årene som jæger har Eric altid været på “jagt” efter nye metoder, redskaber og teknikker i jagtens verden. Da Dennis og Eric kom til Danmark, begyndte de at gå på vadefuglejagt og kunne kalde fuglene helt ind til skudhold bare ved at fløjte deres “sprog”. Dette førte senere til at Eric begyndte at lave sine egne kald som de kunne bruge på jagterne.

På dette tidspunkt havde Dennis hele sit voksenliv i DK ejet en fotoforretning i Bredgade med deres far Carl Eric. Senere da Dennis og Eric desværre mistede deres forældre med nogle års mellemrum, besluttede de to brødre sig for at starte et firma sammen, for at ud leve deres drøm om at arbejde med det de elsker. De brugte sammen deres arv fra forældrene til at etablere et firma, DK Waterfowl Archery Import.

Eric og Dennis kom i samarbejde med Buck Gardner i USA og sammen producerede de gåsekald til det danske marked. Senere har de udviklet deres lokkefugleserie SUPREME, som de er meget stolte af. “De findes ikke flottere”, siger Eric, der med stor entusiasme har håndlavet prototyper af lokkefugle efter sine egne gæs, som han har i indhegning derhjemme på hans gård. Sammen med sin hustru Dorte, som også er jæger, har de to opbygget en voliere, hvor de har flere forskellige arter af vagtler, kalkuner, høns, kaniner og selvfølgelig gæs og ænder.

“Vi prøver hele tiden at udvide vores viden om de forskellige jagtformer og hertil har buejagten været yderst interessant for os og vi har sammen taget buetegn til både compound og langbuen. Langbuetegnet er der ikke mange der har i DK og derfor har vi med denne jagtform nye spændende projekter igang.” Desuden er Dennis datter Stefanie også kommet med i firmaet som buejæger og assistent.

“DK WAI er et firma der handler om at videregive vores passion, viden og ikke mindst erfaring om jagt og natur. Vi har udvalgt alle produkterne i vores webshop, efter at have testet dem og godkendt dem. Så der er altså ikke produkter i vores shop, som vi “bare” skal tjene penge på. Vi går meget op i at sælge det der virker !! Det er vores mål at hjælpe vore medjægere og os selv til at bevare gåsejagten, som jo har været truet, på grund af de mange anskydninger, på de intelligente og forsigtige fugle! Vi yder altid den bedste service vi kan og bruger meget tid på vore kunder og oplæring af både hagljagt men også buejagten.

 

 

Brødrene Eric og Dennis Paulsen – Ejere af DK WAI                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Messer og Foredrag – Bestil DK WAI til foredrag eller mød os på diverse jagt messer og bliv inspireret og få gode tips og tilbud