DK WAI

Professional hunting store by the DKWAI family

Starten

Dennis er født og opvokset sammen med sin bror i byen Wilmington i staten Delaware i USA og har fra 5 års alderen allerede gået på jagt med hjemmelavede slangebøsser, fælder og pusterør.

Dennis har sammen med sin bror Eric startet DK WAI i Danmark. Eric har valgt at gå egne veje og i dag drives DK WAI udelukkende af Dennis og Stefanie, som er Dennis yngste datter.

Egen produktion

DK WAI har i samarbejde med Buck Gardner i USA udviklet og produceret gåsekald til det danske marked. DKWAI har senere udviklet lokkefugleserien SUPREME og meget mere.

DK WAI er et firma der handler om at videregive vores passion, viden og ikke mindst erfaring om jagt og natur. Vi har udvalgt alle produkterne i vores webshop, efter selv at have testet dem og godkendt dem.

Mød indehaverne

Dennis Poulsen

Indehaver & founder

Stefanie Lea Poulsen

Indehaver

Hvad siger vores kunder?

Kvalitet til fair priser

Udover en kæmpe passion for jagt, så har DK WAI også over 30 års erfaring som jægere, hvilket gør at man ikke går helt galt i byen hvis man tager ved lære af disse gutter;) og så er de helt nede på jorden og smadder flinke!

Kunde

Hurtig levering og ekspert hjælp

Har brugt dem 2 gange nu. Første gang købte jeg nogle gåsekald og fik masser af tips og tricks over telefonen, hvordan jeg skulle bruge dem.
Anden gang blev det til et gåseskjul.
Begge gange kom varene hurtigt og problemfrit.

Kunde

Gåseskjul

Bestilte et gåseskjul d. 1. september hvor gåsejagten gik ind og det var fremme dagen efter. Det er rigtig godt service når jagtsæsonen står på sit højeste.

Kunde

DIN KURV (0)

Ingen produkter i kurven

DKWAI Kundeklub. Få de bedste tilbud & nyheder lige i indbakken!

Vi deler aldrig din information med andre, og spammer dig ikke.